Jag blir så varm inombords

Blossa Blåbärsglögg

Och varmare ska jag se till att bli! Det är med glädje jag upptäcker att V&S har haft mig i tankarna när de tog fram årets version. Denna glögg är alltså smaksatt med blåbär med inslag av kryddnejlika, kanel och kardemumma. Med knappa två månader kvar till jul kommer jag hinna bli så blå om tungan att jag börjar hejja på Reinfelt. Också lite glöggmage på det. Fint. Tatt!

Kanske gillar du:

4 kommentarer

4 kommentarer

 1. Veganbidraget 09 Nov 2008, 16:51:02

  Så du gillade den? Här var det också spänd förväntan som dessvärre gick i kras igårkväll när julen skulle tjuvstartas lite. Tyckte mest den smakade blandsaft från barndomen. Var de gömt blåbären och kryddnejlikan äro höljt i dunkel. Det lär nog komponeras ihop ett och annat eget glöggrecept här i köket i år. Så kika in till oss kring advent om du lessnat på Blossas och behöver inspiration… ;)

 2. Fido 09 Nov 2008, 17:37:45

  Veganbidraget: Jag har inte fått smaka den än! Blandsaft säger du? Man kanske får spetsa den själv t.om.? :) Nu sänktes ju mina förväntningar en aning. Ser mer framemot ett glöggrecept från er istället! Kan ni inte tjuvstarta?

 3. Alex 10 Nov 2008, 18:48:21

  Jag är ledsen men måste hålla med veganbidraget, provsmakade häromdagen och första orden som kom ut var: ”det här var ju nästan lite blaskigt”. Men det är en väldigt snygg flaska!

 4. Fido 11 Nov 2008, 00:45:45

  Alex: Bööööööööööööl!