Det där med att byta fönster?

Fönster, det är något som finns i stort sett i varje byggnad. Det är huset man bor i eller lägenheten, det är i butikerna, restaurangerna och så vidare. Ibland kommer man till det läge där det ska bytas fönster. Det kan bero på att någon gjort sönder dem, eller att de själva har gett upp av ålderdom och röta. Oavsett varför man ska byta fönster, så är det inte fel att välja nya fönster som är bra och underhållsfria. Sådana som man kan hitta på Westcoast Windows till exempel. 

Byte av fönster en enkel match?

Att byta fönster är enkelt, om man är duktig och inte har tummen mitt i handen. Sedan finns det ju faktiskt tips och råd på nätet om hur man ska gå tillväga. Det är dock inget måte att göra det på egen hand, det är är helt ok att låta en hantverkare göra det åt en. Det är nästan smidigare tycker jag, då det går så mycket fortare. Så om och när vi ska byta fönster så kommer det att bli med hjälp.

Fönster till mycket

På tal om fönster, jag funderar att bygga ett eget växthus, med bara fönster. Där jag kan odla egna grönsaker, som kan användas sedan i alla veganrätter jag vill göra. Har sett på nätet snygga växthus, som gjorts med just fönster, så byter man ut sina, så kan man ta de gamla rutorna kanske och göra om det till ett sådant?

17 Dec 2017