En liten stuga på landet vore mysigt

Jag har läst många bloggar om att bo på landet, och jag känner att jag skulle vilja göra det, fast på deltid. Att bo i stan har ju sina fördelar så det vill jag inte ge upp helt. Dock vore en sommarstuga ute på landet mysigt att ha. Då skulle man kunna odla sina egna ekologiska grönsaker bland annat. En stor trädgård är därmed ett måste, gärna plats för ett växthus. Sen en sjö nära, för att kunna gå och bada, det vore härligt.

Hyra eller köpa?

Om man nu ska satsa på en sommarstuga så är ju frågan om man ska köpa något på egen hand eller om man ska hyra istället. Fördelen med att köpa är ju att man får göra precis vad man vill. Man är inte tvingad till att lyssna på en hyresvärd. Dock är det bra med hyresvärd om nåt går sönder, för då fixar han eller hon det. Annars så får man ju göra det på egen hand. 

Kolonilott?

En kompromiss mot att ha en stuga på landet är ju att skaffa en kolonilott. Då får man ju en stor trädgård och en liten bod att ha möbler i. Det är ju inte ett ställe kanske att bo på, utan bara att vara vid för att greja med en trädgård. Men det kan ju ha sina fördelar det med. Vi får se vad vi gör och om vi gör. Det är bara lite tankar jag haft det senaste.

4 Apr 2018