Hälsporre är inte att leka med

Det började egentligen ganska smått med att jag fick lite ont i foten när jag gick. Sedan blev det värre. En dag så kändes det som att jag nog helst skulle vilja hugga av foten. Jag fick hjälp av en kille som masserade dem men det blev inte mycket bättre alls, så jag vände mig till vårdcentralen. De försökte få det att bli att jag fick ont på grund av min kost. Det var det dummaste jag hört! Skulle mitt val att vara vegan ge mig ont i foten?

Inte troligt tänkte jag och började istället leta på nätet efter olika anledningar till att man får ont i foten. Inte någonstans hittade jag att det skulle vara på grund av en diet utan animaliska produkter! Nej, det jag hittade var att det kunde vara hälsporre. 

Köpte hjälpmedel

Så jag tog kontakt med sjukgymnast istället och fick rådet att köpa hjälpmedel för hälsporre som skulle ge lindring. Efter en behandling där de först körde med någon skum maskin som verkade slå under foten så tejpade de rejält. 

Nu har jag köpt hjälpmedel mot hälsporre och jag måste säga att det funkar bra. Än så länge verkar det i alla fall. Jag vill ju helst inte operera foten så kan det bli bra med hjälp av de här grejerna så är ju jag jättenöjd. Så har du ont i foten, kolla på Footio - de har hjälpmedel mot flera olika problem man kan ha i fötterna. 

7 Aug 2022