Idag har vi sjösatt ett jätteprojekt. Vi har ju ett företag som restaurerar olika fastigheter och nu har turen kommit till en stor och fin restaurang. Konceptet kommer att vara det samma, men själva restaurangen kommer att renoveras och byggas ut. Hur mycket vet vi ännu inte. Som tur är har vi en restaurangkonsult som gör själva beräkningarna. Då får vi vägledning om hur stor resturangen bör bli, vad som är lönsamt både för restaurangägarna och för oss, vilket koncept de ska ha, vilken reklam och marknadsföring de ska ägna sig åt och hur de borde förbättra sin restaurang. Det är så bra för både ägarna och för oss, för då kan vi göra allt för att den ska förbättras och vi slipper en massa onödiga kostnader.
Attenda, som restauranskonsulten heter, ger tjänster som underlättar för sina kunder. De gör förstudier, analyser och konsekvensbeskrivningar. De ger råd om hur deras kunder ska säkerställa sitt varumärke och hur de bör marknadsföra sig, men också under renoveringens gång hur slutresultatet bör bli och vad som är bäst just för den restaurangen. Den som anlitar Attenda får då: