Smart använda en blender

En riktigt bra kökspryl ni bör satsa på att ha, det är en blender! Den blender jag har köpt, den är lite av min nya bästa vän! Om du vill jämföra olika blenders före du köper en, så kan du göra det på bästitest365. Med en blender så går det att mixa, krossa, mosta, blanda, vispa med mera. Det går att använda den till en massa grejer! Bland annat kan man med den göra goda smoothies samt att man även kan göra egen juice! 

En annan bra sak du kan göra med en blender, det är raw food. I en blender går det utmärkt att miza dadlar och nötter, eller avokados. 

En blender har många användningsområden

Det går även att göra soppor med hjälp av en blender. Dels kalla soppor, som gazpacho, men även mixa samman ingredienser med den, sedan värma på det på spisen för en varm soppa. Dock finns det de blenders där det går att mixa varma ingredienser med!

Om du gillar att göra drinkar, så är blendern bra till det med! Den går bra att använda för att krossa isen med, till dina drinkar. 

Sen, det går ju göra en massa goda röror, dipper, marinader och såser med en blender! 

Om du har små barn så kan en blender vara perfekt att ha då du ska göra egen barnmat. Då är det ju bra att kunna mixa samman så det blir slätt!

29 Oct 2021